MammaVet.se    Tidsbilder.se
 
Hem arrow Stilguide för män arrow Underkläder
Underkläder

Underkläder kan sammanfattas med det gamla talesättet:
"Se till att vara hel och ren under. Du vet aldrig vart du hamnar."
Till detta anser vi att ord som bekväm och snygg är viktiga att ha i åtanke. En lyckad klädsel beror inte enbart på hur kläderna ser ut, utan även på hur man känner sig i kläderna. Vet du om att du är snygg under ger det dig en säkerhet.

Strumpor som är mörkt enfärgade är alltid ett säkert val. I striktare sammanhang ett självklart val, då är det helt oacceptabelt att ha vita tennissockar. För den korrekt klädde mannen gäller det att undvika att det uppstår en glipa mellan strumpan och byxfållen. Strumpan måste också vara tillräckligt lång för att täcka den synliga delen av benet, även när man sitter ner.

Valet av underkläder beror alltså på egna preferenser vad gäller känsla och trivsel. Men rent allmänt passar boxershorts bäst till vida byxor med veck och trikåkalsonger till smalare byxor. Men kom ihåg att om du kommer visa upp dina kalsonger för någon annan är siden och string lika tabu som bromsspår och urtvättad resår. Men som sagt, det är enbart du själv som vet vilken modell som sitter bäst!

 

 
Loading...