MammaVet.se    Tidsbilder.se
 
Hem arrow JUL & NYÅR
Image
 

Nyårsdrinkar

Fest, glada människor, kyla och fyrverkerier. Det är nyår och självklart ska man ha champagne för att fira in det nya året. Dessutom kan man göra det extra festligt genom att bjuda på lyxiga champagnedrinkar. Mamma ger dig här några exempel på enkla men lyxigt festliga champagnedrinkar. Mixa och njut, fantasin sätter gränserna.


Image
 

Jul & Nyårsrecept

Vad vore julen utan god mat och smaskigt godis. Mycket kan man göra själv och man behöver inte vara någon mästerkock för att imponera på både sig själv och andra. Mamma delar med sig av enkla recept på några av julens godsaker. Sätt igång så märker du hur lätt det kan vara.

 

Årets julklapp

Årets julklapp är för julen 2010 en surfplatta, tex en iPad. I alla fall om man ska tro Handelns Utredningsinstitut. Läs mer här. Det finns även en lista över tidigare års utsedda julklappar. Kul läsning och kanske hittar man ett tips på present till någon, om de inte fått det tidigare år vill säga. 
 

Image

Pepparkakshus

Ett pepparkakshus förhöjer verkligen julstämningen. Dessutom är det gott att äta efter jul och  man kan få utlopp för sin skaparlust. Känns det för ambitiöst att göra ett helt eget så finns det färdigbakat pepparkakshus att köpa i matvaruaffärerna. Då kan du lägga all din energi på montering och dekoration.
 
Loading...