MammaVet.se    Tidsbilder.se
 
Hem arrow Alla Hjärtans Dag arrow Presenttips

Presenttips

Alla Hjärtans dag är en dag i kärlekens tecken. Det är alltid trevligt att visa sin uppskattning för den man tycker om med en liten present. Nedan följer några förslag på gåvor till din älskling.
  • En guld/silver-bricka med ingraverat datum då ni blev tillsammans 
  • Köp en hjärtformad ask och fyll den med hans/hennes favoritgodisar.
  • Slå in en chokladkaka i eget  papper och skriv en kärlekshälsning på insidan.
  • Ett fotoalbum där man gör färdiga fotorutor där man skriver typ "du och jag på landet", "mysig picknick på berget" etc. Sedan får ni ge er ut och ta korten under månaderna som följer.
  • Myskväll i badet med tända ljus, massa skum och rosblad som ger lite färg åt vattnet.
  • Göra  egna "lyxbiljetter" där man i förväg har skrivit några saker som man bjuder sin darling på.. tex en hemlagad middag, en helkroppsmassage, frukost på sängen...
  • Parfym
  • Skönhetsbehandling
  • Smycken
  • Underkläder, tänk på storlek, smak och färger. Se nedan.
ImageImageImage

Om din älskling bor på annan ort och ni inte har möjlighet att träffas kan det vara roligt att skicka något till varandra. Förutom att skicka ett kort eller en liten egen present själv så finns det flera tjänster på nätet som erbjuder både bra och roliga alternativ. Självklart finns det möjlighet att skicka blommor både hos Interflora, Euroflorist och Webogram med flera.
Tycker du blommor är lite tråkigt så finns det gott om alternativ på nätet, till exempel att skicka choklad med Chokladogram eller en söt nalle med Nallebudet. Det finns ännu fler roliga saker om man bara ger sig tid att leta lite. Tänk på att det inte behöver kosta hela sparkassan, det är viktigare att det är något roligt och lite annorlunda.


Presenter är individuella gåvor
Framhäv det din partner gillar hos sig själv. Om man är missnöjd med sin rumpa är ett par avslöjande stringtrosor antagligen inte det man känner sig mest sexig i.
Tänk även på färgerna på dina presenter. Underkläder i pastellfärger är ett bra val till en blondin medan brunetter kan bära upp starkare färger som lila och neonrosa.
Glöm för all del inte bort att köpa i rätt storlek. Det bästa sättet att ta reda på vilken storlek hon har är att fråga. Vill du inte göra det kan du alltid leta lite i lådorna och titta på storlekarna på de kläder hon redan har.
Få saker är så förnedrande för en kvinna som att få för små underkläder. Då känner hon sig tjock. Lika illa är det att få för stora. Då känner hon sig också tjock samt undrar vem killen egentligen tänkte på när han köpte kläderna. Killar är generellt sett inte lika känsliga.

Image

 
Loading...